perjantai 18. joulukuuta 2009

Tätä päivää paremman joulun odotusta

Tästä on hyvä lähteä joulua odottamaan. Ainakaan paljoa tämän alemmas odotukset eivät enää voi mennä. Olen tosiaan kirjoittanut viimeksi helmikuussa, mikä sekin osaltaan kertoo siitä, millä lailla kulunut vuosi on kulunut: tuntuu, ettei oikein mitään ole tapahtunut, mutta silti hetken rauhaa ei tahdo löytyä.

Mutta onhan sitä tapahtunut, yhtä ja toista. Ehkä kerron niistä toisessa kirjoituksessa, ehkä en. Tässä keskityn nyt mainitsemaan stressin- ja väsymyksensekaisen oloni kruunaavan tapahtuman.

Eilen iltapäivällä ajaessani päiväkodista kotiin kääntyi kolmion takaa eteeni taksi. En ihan ehtinyt jarruttaa, joten kontaktia otettiin. Vauriot jäivät hyvin vähäisiksi, ja kuvassa ne näkyvät pääpiirteissään kaikki. Vasemman etuvilkun lasi hajosi ja umpion muovikiinnikkeet katkesivat. Sekä ajovalo että vilkku toimivat edelleen, eli törmäys tapahtui sangen hitaassa vauhdissa. Vastapuoli myönsi syyllisyytensä ja lupasi hoitaa uuden osan.

Vähällä päästiin, mutta kyllähän tuollaisesta riittää stressiä ainakin viikon tarpeiksi. Ja saas nyt nähdä, koska uusi umpio käytännössä on paikoillaan, sillä 17 vuotta vanhaan autoon sellaisen saaminen on vähän sattumasta kiinni. Uutenakaan niitä ei taida enää saada, joten purkamojen vaihtelevaan valikoimaan lienee tyytyminen.

3 kommenttia:

Gustav Juoste kirjoitti...

Ja osaan toki lukea omaa blogiani. Olen kyllä kirjoittanut lokakuussa, mutta henkilökohtaisista asioista kerroin viimeksi helmikuussa.

Gustav Juoste kirjoitti...

No niin, ihan rehdistihän vastapuoli toimi, hankki uuden umpion ja vilkun ja kävi vaihtamassa ne hajonneiden tilalle. Nyt toimii taas. Jospa tuosta ei sitten enää stressatakaan tarvitsisi.

Anonyymi kirjoitti...

Nice post and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.